«Καληνύχτα κύριε Δεστεμπασίδη»

503
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Υπόθεση Novartis: Ένα ντοκιμαντέρ που δεν πρόσφερε κάτι νέο

Με «στόκο» πιθανολογήσεων, εικασιών και έωλων εκτιμήσεων δομήθηκαν οι αρμοί της σκευωρίας Novartis σύμφωνα με τον «Μάξιμο Σαράφη».

Ο προστατευόμενος μάρτυρας καταθέτοντας στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής σε ειδικό χώρο της ΓΑΔΑ με μέτρα απόλυτης προστασίας της πραγματικής του ταυτότητας παραδέχθηκε ότι η δικογραφία κατά των δέκα πολιτικών προσώπων στηρίχθηκε σε φήμες και νομικά ετοιμόρροπους ισχυρισμούς καθώς όπως ο ίδιος ομολόγησε δεν μπορεί να αποδείξει ευθέως ότι υπήρξε δωροδοκία σε μέλη κυβερνήσεων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον που αντανακλά και το κλίμα της εξέτασης του περίφημου κουκουλοφόρου “Μάξιμου Σαράφη” αποτυπώνει και ο διάλογος στο κλείσιμο της μαραθώνιας συνεδρίασης λίγο μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες συγκεκριμένος βουλευτής σπεύδοντας να ευχαριστήσει τον μάρτυρα για την συνεργασία, τον προσφώνησε, όπως γράφει το protothema.gr, όχι με την κωδική του ονομασία αλλά με το όνομα του προσώπου που φέρεται να είναι ο «Μ. Σαράφης»:

Βουλευτής: καληνύχτα κ. Δεστεμπασίδη

Μάρτυρας: Σαράφης…

Βουλευτής: συγγνώμη… αλλά εντάξει μην το κάνουμε και θέμα