Ηράκλειο: Από μεγαλοστέλεχος του τουρισμού, άστεγος και ληστής σούπερ μάρκετ

by Christos

Ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση άσκησε ο Εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος του 54χρονου Έλληνα που συνελήφθη από την Ασφάλεια ως ο άνθρωπος που λήστεψε δύο σούπερ μάρκετ σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηρακλειώτης, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε παράπηγμα που διέμενε στην οδό Μάχης Κρήτης. Στην κατοχή του βρέθηκε το όπλο και τα ρούχα που φορούσε στις ληστείες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ομολογήσει.

Πηγή φωτό: neakriti.gr

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που στο παρελθόν είχε διατελέσει στέλεχος του τουριστικού κλάδου, μάλιστα κάποια εποχή λειτουργούσε υπό την καθοδήγησή του ολόκληρο ξενοδοχείο.

Ωστόσο η οικονομική του κατάσταση πήρε άσχημη τροπή και σε συνδυασμό με πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, και αδυναμία των συγγενών του να τον βοηθήσουν κατέληξε άστεγος και άπορος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, ισχυρίστηκε – μεταξύ άλλων – ότι πριν τις ληστείες υπήρξαν 4 ημέρες που έμεινε νηστικός, μην έχοντας τη δυνατότητα να προμηθευτεί φαγητό.

Ο 54χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Πηγή: cretalive.gr 

Σχετικα Αρθρα