Η Volkswagen σταματά την παραγωγή του Beetle

23
Η Volkswagen σταματά την παραγωγή του Beetle tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Η Volkswagen κατασκεύασε το τελευταίο Beetle στο εργοστάσιο που διαθέτει στη Βραζιλία. Το αυτοκίνητο-σύμβολο της γερμανικής μάρκας, μετά από 80 χρόνια, αποσύρεται από την γκάμα και στη γραμμή παραγωγής του θα κατασκευάζεται ένα SUV, όπως αναφέρει το Reuters.

Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες αναπροσαρμόζουν την παραγωγική δυνατότητά τους για να αυξήσουν την παραγωγή των SUV και Crossover και να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις που απαιτεί η παραγωγή των νέων ηλεκτρικών μοντέλων.

Η Volkswagen, στο εργοστάσιό της στην Πουέμπλα, στο Μεξικό, παράγει ήδη το Crossover Vigo Tiguan και στο τέλος του 2020 θα ξεκινήσει την παραγωγή του Crossover Tarek στη θέση του Beetle.

Αυτά τα Crossover μοντέλα είναι δημοφιλή στις Ηνωμένες Πολιτείες και το εργοστάσιο στο Μεξικό καλύπτει τη ζήτηση.

Η εταιρεία αποφάσισε τα τελευταία Beetle να πωληθούν στο Amazon.com για να δώσει μία νέα διάσταση στην εξέλιξη της αγοράς των αυτοκινήτων και στις δυνατότητες των ηλεκτρονικών αγορών.