Η βλασφημία, οι “πονηροί” βλάσφημοι και οι επαγγελματίες λασπολόγοι

72

Οι επιθέσεις που δέχεται ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, από τον ΣΥΡΙΖΑ για την διάταξη που πήγε να περάσει για την κακόβουλη βλασφημία των θείων, ωχριούν μπροστά σε αυτές που του κάνουν κάτι αμφιλεγόμενες γραφίδες (με ρίζες στο… ένδοξο Ποτάμι), και κάτι αριστεριστές της συμφοράς και της… προόδου.

Τους ενόχλησε όλους αυτούς τους “δημοκράτες” ότι η διάταξη περί κακόβουλης βλασφημίας θα αφορούσε την ασέβεια ή και τις ύβρεις σε ότι θεωρείται θείο από μια ορισμένη ομάδα θρησκευομένων.

Ωστόσο, αυτό που μένει στο τέλος της ημέρας είναι η υποκρισία όλων αυτών των δήθεν “φιλελεύθερων” και πονηρούληδων, οι οποίοι και άποψη για όλα έχουν και που νομίζουν ότι “δικαιούνται” με λάσπη και αθλιότητες να συκοφαντούν ένα μετριοπαθή, έντιμο και ικανό κυβερνητικό στέλεχος.

Το σκεπτικό της επίμαχης διάταξης

Για την ιστορία, ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και την επαναφορά του αδικήματος της κακόβουλης βλασφημίας των θείων είπε: «Θέλουμε να διαφυλάξουμε τα πραγματικά δικαιώματα και τις πραγματικές ελευθερίες των πολιτών, ανεξαρτήτως πολιτικού και θρησκευτικού πιστεύω. Σύγχρονη ευνομούμενη ευρωπαϊκή πολιτεία, είναι μια ελεύθερη πολιτεία, η οποία μπορεί να προστατεύει όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως της οποιαδήποτε κατεύθυνσης, του οποιουδήποτε θρησκευτικού δόγματος».

ΥΓ. Στην περίπτωση όλων αυτών των δήθεν αριστερών και δήθεν δημοκρατών, με τις “προοδευτικές απόψεις τους”, ταιριάζει γάντι αυτό που είχε πει ο Κλιντ Ίστγουντ: Well, opinions are like assholes. Everybody has one.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr