Η θρασύτητα του Πολάκη κρύβει φόβο

614
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΗ θρασύτητα κρύβει το φόβο

Παρακολούθησα αποσπάσματα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Παύλος Πολάκης σε… προστατευμένο περιβάλλον και ομολογώ ότι δεν με εξέπληξε ούτε το ύφος, και πολύ περισσότερο ούτε το ήθος, του πρώην αναπληρωτή Υγείας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πέραν της… δημοκρατικής ευαισθησίας από την οποία ξεχείλισε το κανάλι του Ταύρου, το θράσος του ανθρώπου που επί των ημερών του το αξίωμα που του είχε ανατεθεί ήταν συνώνυμο του δημίου, ήταν απύθμενο και ενδεικτικό του πολιτικού εκπεσμού.

Τέτοιες συνεντεύξεις χρειάζεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ώστε τα στελέχη της να μην ξεχνούν ποιοι κυβερνούσαν τη χώρα. Και είναι επιτακτική ανάγκη ο Πολάκης και τα άλλα… είδη ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζονται συχνά στα ΜΜΕ, αφού έτσι όσοι έχουν την υπομονή να τους παρακολουθούν θα σκέφτονται από ποιους-ευτυχώς- γλυτώσαμε.

Τα υπόλοιπα που επικαλείται ο λεβεντομάγκας «δημοκράτης» της πλάκας έχουν πλάκα αλλά δείχνουν γιατί δεν τους αξίζει οίκτος. Ασφαλώς η δημοκρατία δεν εκδικείται, ασφαλώς ο ρεβανσισμός δεν της ταιριάζει, αλλά μη φθάσουμε στο σημείο να απολογούνται στον Πολακισμό τα θύματά του!

Easy Writer

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr