Η Σακοράφα, ο Κουφοντίνας και στο βάθος… ΣΕΓΑΣ

by MANIFESTO

Από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα, εμφανίζεται (εσχάτως) η Σοφία Σακοράφα, η οποία  παρεμπιπτόντως βάζει πλώρη για νέο λιμάνι: αυτό του ΣΕΓΑΣ.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τη θητεία της στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, μεταπήδησε στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ με τη σημαία του οποίου εκλέχθηκε βουλευτής αλλά και ευρωβουλευτής. Στη συνέχεια το “ξανασκέφτηκε” και ανεξαρτητοποιήθηκε για να πολιτευθεί (και εκλεγεί) με το ΜέΡΑ25.

Τις προάλλες, πάντως, έκανε γνωστό πως θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΕΓΑΣ στις επικείμενες εκλογές, χωρίς ωστόσο να (μας) διευκρινίζει τι θα κάνει με την πολιτική της καριέρα.  Θα συνεχίσει, δηλαδή, να είναι βουλευτής με το κόμμα του Γιάνη με ένα “ν”, θα είναι μόνο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ αν κερδίσει ή θα τα κάνει και τα δύο…

Μέχρι τότε, απολαύστε την σε ένα 10λεπτο βίντεο που η ίδια μόνταρε και ανέβασε στο λογαριασμό της στο youtube,  “δίνοντας” μια μικρή γεύση της διοίκησης που φιλοδοξεί, εφόσον εκλεγεί, να ασκήσει στον ΣΕΓΑΣ.

 

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα