Η Ράι Τσουν-χι στη θέση της… Ακριβοπούλου (vid)

657
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Η Ράι Τσουν-χι στη θέση της... Ακριβοπούλου (vid)

Έκπληξη «μεγατόνων» στην ΕΡΤ αφού μετά το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» θεωρείται σχεδόν βέβαιο θα… υπάρξει συνεννόηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ώστε η εθνική τηλεπαρουσιάστρια της Βορείου Κορέας… να αντικαταστήσει την Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν μετά το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» ότι γίνεται της… Κορέας, της Βορείου βεβαίως- βεβαίως, λόγω της υπαγωγής του ευαγούς ιδρύματος στο Μαξίμου. Προφανώς η «Αυγή» κυκλοφορούσε στα… περίπτερα της Βενεζουέλας όταν η ΕΡΤ προπαγάνδιζε-δίκην κρατικής τηλεόρασης Βορείου Κορέας- υπέρ της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Πάντως, κάτι περισσότερο θα γνωρίζει η «Αυγή», ως έχουσα καλή πληροφόρηση από αυτά τα καθεστώτα, για το πως λειτουργεί η κρατική τηλεόραση στο τελευταίο κομμουνιστικό καθεστώς του πλανήτη ώστε να θεωρεί ότι μ’ ένα ΦΕΚ, η κατά τα άλλα «δημοκρατική» επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΤ, έγινε η Ελλάδα Βόρεια Κορέα.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ανησυχούν στην «Αυγή», αφού η κυβέρνηση θέλοντας να διατηρηθεί το συναινετικό κλίμα θα προσλάβει τη Ράι Τσουν-χι (Ri Chun-hee) να συνεχίσει την απολύτως επιτυχημένη μεταμεσονύχτια εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου. Έτσι η «Δεύτερη Ματιά» γίνεται της… Βορείου Κορέας.

Easy Writer  

*Η Ράι Τσουν-χι είναι συνταξιούχα τηλεπαρουσιάστρια που εργαζόταν για την Κεντρική Τηλεόραση της Βορείου Κορέας (KCTV). Είναι γνωστή για το παθιασμένο και συναισθηματικό τρόπο που εκφωνεί τις ειδήσεις, πολλές φορές κλαίγοντας και ουρλίαζοντας στην οθόνη. Η Ράι εκφώνησε την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Κιμ Ιλ-σονγκ το 1994 και του Κιμ Τζονγκ-ιλ το 2011. Σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε για εκείνη το 2012, η Ράι Τσουν-Χι είπε ότι θέλει να αποσυρθεί από τις κάμερες για να δώσει την ευκαιρία σε νέες κοπέλες. Περιοδικά επανεμφανίζεται στην τηλεόραση, κυρίως για να ανακοινώσει πυρηνικές δοκιμές και εκτοξεύσεις πυραύλων.