«Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να πετύχουμε τη συμμετοχή των πολιτών»

30
η μεγαλύτερη πρόκληση για την κυβέρνηση της ΝΔ είναι να πετύχουμε τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτώνtomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

«Είναι η ώρα οι πολίτες να εμπιστευθούν τη ΝΔ και να στηρίξουν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία μπορεί να βγάλει οριστικά την Ελλάδα από την κρίση και να την οδηγήσει σε έναν νέο ενάρετο κύκλο ανάπτυξης με ευημερία για όλους», αναφέρει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής».

Η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής στο Νομό Χανίων, υπογραμμίζει ότι «η μεγαλύτερη πρόκληση για την κυβέρνηση της ΝΔ είναι να πετύχουμε τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών στην προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας».

Στις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης ΝΔ για την προσέλκυση κεφαλαίων και τη δημιουργία σταθερών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, περιλαμβάνει την τολμηρή φορολογική μεταρρύθμιση, την απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης των επενδύσεων και τη δημιουργία σύγχρονου ηλεκτρονικού κράτους ως απαραιτητης προϋποθεσης για την πάταξη της γραφειοκρατίας

Η κυρία Μπακογιάννη θεωρεί ως «νάρκες» που «έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», τη «δραματική κατάσταση της ΔΕΗ» και την «εξαιρετικά ανησυχητική οικονομική κατάσταση των κρατικών συγκοινωνιών».

Σχολιάζοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα τη μείωση φόρων είπε ότι «ο εμπαιγμός και η κοροϊδία του κ. Τσίπρα δεν έχουν όρια καθώς εξήγγειλε τη Δευτέρα προγραμμα μείωσης φόρων και την Παρασκευή η κυβέρνησή του ψήφισε την κατάργηση των αντιμέτρων που αφορούν στη μείωση της φορολογίας».

Η κυρία Μπακογιάννη προτείνει το πολιτικό σύστημα να αποφασίσει την ρητή απαγόρευση κάθε πρόσληψης και κάθε μετάθεσης έξι μήνες πριν απο τις εκλογές.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr