Η “Kontra”, ο Λιάτσος, μια συγγνώμη και το χαμένο φιλότιμο

4269

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019. Η “Kontra” κρεμάει στα μανταλάκια της “έγκυρης δημοσιογραφίας” το γιο του Αβραμόπουλου με τον εξής τίτλο: “Τον γιο του Αβραμόπουλου πλήρωνε η Novartis”.

Η συνέχεια, ωστόσο, είναι εξόχως αποκαλυπτική για το συγκεκριμένο “μοντέλο δημοσιογραφίας”.

Ο πρώην Επίτροπος της Κομισιόν με δήλωσή του κάνει γνωστό ότι “Για το συκοφαντικό και άθλιο πρωτοσέλιδο κυριακάτικου φύλλου, καταφεύγω άμεσα στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή κατά των συκοφαντών. Όλο το διάστημα αυτής της βρώμικης ιστορίας, σεβόμενος τον θεσμικό μου ρόλο απέφυγα οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι εμποδίζει την απονομή της δικαιοσύνης. Μέχρι εδώ! Τώρα οι ηθικοί και φυσικού αυτουργοί της σκευωρίας θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη και την τιμωρία που τους αξίζει!”.

Πριν αλέκτορα φωνήσαι… έχουμε από το ίδιο έντυπο, σήμερα, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, “επανόρθωση”, “συγγνώμη”, “καλά λόγια” για τον Αβραμόπουλο και το παιδί του και έχουμε και την διαβεβαίωση του “εντύπου” ότι δεν είχαν “κακή πρόθεση”.

Συγκεκριμένα, το κυριακάτικο έντυπο, στη δήλωση που κάνει και δημοσιεύει στην πρώτη σελίδα, δεν είχε “καμία πρόθεση να προσβάλει την τιμή, την υπόληψη και την φήμη” του Δημ. Αβραμόπουλου, καθώς και του γιου του.

Αλίμονο. “Έμαθε” ο πατέρας Αβραμόπουλος ότι η Novartis “πλήρωνε το παιδί του” κι όλα “καλώς καμωμένα” κι όλα “περασμένα ξεχασμένα”.

Αυτά τα λίγα για την μεγαλειώδη κυβίστηση της “Kontra” και του διευθυντή Αιμίλιου Λιάτσου.

Τη “συγγνώμη” της “Kontra” σχολίασε στο twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει δει την “αφεντιά” του ουκ ολίγες φορές “κρεμασμένη” στα μανταλάκια των περιπτέρων. 

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση της “Kontra”, τα δύο επίμαχα πρωτοσέλιδα κι ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr