Η Φώφη κουνάει το μαντήλι στους «διαμαρτυρόμενους»

231

Η Φώφη Γεννηματά ανοίγει τις πόρτες του ΚΙΝΑΛ και προκαλεί ευθέως όσους θέλουν να φύγουν να το κάνουν σύντομα. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόεδρος του Κινήματος θα καλέσει όλους όσοι αισθάνονται ότι δεν τους εκφράζει ιδεολογικά και πολιτικά το σχήμα, να φύγουν τώρα!
Σ’ αυτό το πλαίσιο θα τονίσει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, ότι το μισό εκατομμύριο των πολιτών που επέλεξαν το Κίνημα Αλλαγής το έκαναν επειδή δεν ήθελαν να ψηφίσουν ούτε ΝΔ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ.
Πιστεύουν σε ένα αυθεντικό κεντροαριστερό φορέα και αυτό θα πρέπει να το λάβουν υπόψιν σε όσοι πιστεύουν ότι τα σημερινά μεγέθη του ΚΙΝΑΛ δεν ικανοποιούν τις φιλοδοξίες τους.
Για τον εκλογικό νόμο η Φώφη Γεννηματά θα τονίσει ότι όσοι μιλούν για συναίνεση οφείλουν να διαβάσουν προσεκτικά τις προτάσεις του ΚΙΝΑΛ.
«Θέλουμε ένα ισχυρά αναλογικότερο σύστημα από το σημερινό με το μπόνους» θα πει χαρακτηριστικά.Στο πλαίσιο αυτό, θα ανακοινώσει σειρά οργανωτικών και πολιτικών πρωτοβουλιών ώστε σύντομα το Κίνημα να αναλάβει πρωτοβουλίες με βάση τα νέα δεδομένα.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr