Η επίθεση της «Δεξιάς Αγέλης» με την Όλγα και τη Βόζεμπεργκ και η “πασόκα” Μενδώνη

by Manifesto

Υπάρχει μία κατηγορία οπαδών της «θυσίας Μενδώνη», η «δεξιά αγέλη» που είδε να παίρνει η Ν.Δ. την εξουσία μόνη της – πεντακάθαρα – μετά 15 χρόνια και αντί να γίνει η Όλγα ας πούμε υπουργός Πολιτισμού (που… δεν γνώριζε και τον Λιγνάδη καθόοοολου) έγινε η… Πασόκα αρχαιολόγα Μενδώνη.

Και να ’ταν μόνο αυτό, έγινε και ο Πιερρακάκης κι ο Χρυσοχοϊδης υπουργός, ο Σκέρτσος επιτελικός στο Μ.Μ. και δεκάδες άλλα «ξένα σώματα» της γαλάζιας γενιάς που βρίθει από αγλαΐσματα της πολιτικής και της κοινωνίας εν γένει. Βρήκαν ευκαιρία λοιπόν να την καθαρίσουν την «παλιοπασόκα» και μετά βλέπουμε, γιατί όντως η Μενδώνη δεν χειρίστηκε καλά το επικοινωνιακό κομμάτι της υπόθεσης (βασικά, τα ’χασε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε), αλλά επί της ουσίας «παραίτησε» τον Λιγνάδη έξι ώρες μετά την πρώτη επώνυμη καταγγελία γι’ αυτόν. Τι έπρεπε να κάνει άραγε, να τον… σταυρώσει και δημοσίως;

-Φαίνεται (να δούμε, μέχρι τέλους;) ότι ο Μητσοτάκης τα ζύγισε όλα αυτά και κατέληξε χθες στο προφανές για αρχάριους της πολιτικής. Να στηρίξει την υπουργό του που επέλεξε για το Εθνικό Θέατρο κάποιον όπως ο Λιγνάδης, ο οποίος «ήταν εκεί» από το 1989. Και στο κάτω-κάτω συμπρωταγωνιστούσε πριν λίγους μήνες με την πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Κονιόρδου. Δηλαδή αυτό τι σημαίνει, ότι ήξερε η «ηθοποιός Κονιόρδου» το παρελθόν του Λιγνάδη και αν το ήξερε, θα συμπρωταγωνιστούσε; Μα ασφαλώς όχι, αλλά δεν την ψέγει κανείς γι’ αυτό.

-Υ.Γ.: Τώρα, βέβαια, όλα αυτά μπορεί να αντιμετωπίζονται, αλλά πραγματικά εκεί που λύγισε το ηθικό της κυβέρνησης ήταν από τη βαρύγδουπη καταγγελία της κυρίας Βόζεμπεργκ κατά της υπουργού Πολιτισμού από τις Βρυξέλλες. Πληροφορίες για κάτι «Γαλλικά» (λόγω Βρυξελλών) που άκουσε η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. δεν επιβεβαιώνονται.
πηγή: newmoney.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα