Η Cosmote TV περνάει σε νέα «Over The Top» εποχή

by athina

Μια από τις πιο φιλόδοξες πρωτοβουλίες της παρουσίασε η Comsote TV στα κεντρικά της γραφεία, τη νέα υπηρεσία της η οποία ξεπερνά τους περιορισμούς των οθονών και γίνεται διαθέσιμη σε κάθε είδους συσκευή, από smart TV μέχρι smartphones και υπολογιστές. Πλεονέκτημά της το γεγονός πως συνδυάζει σε μία streaming πλατφόρμα όλα τα κανάλια, το premium και το on demand περιεχόμενο.

Πολύ σύντομα, χρησιμοποιώντας το WiFi, οι χρήστες του Cosmote TV θα μπορούν να δημιουργούν το δικό τους προφίλ στην πλατφόρμα, με εξειδικευμένο προφίλ για παιδιά, και έτσι να έχουν την ευελιξία της επιλογής του υλικού που επιθυμούν και παράλληλα να λαμβάνουν προσωποποιημένες προτάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Αυτές θα προέρχονται από όλες τις υπηρεσίες της πλατφόρμας, από τα ελεύθερα και τα premium κανάλια δηλαδή.

Προς το παρόν είναι δυνατή η ταυτόχρονη παρακολούθηση σε δύο οθόνες, το αθλητικό περιεχόμενο σε μία, στις οποίες είναι εφικτή η εναλλαγή ανάμεσα στο ζωντανό πρόγραμμα, τις ταινίες και τις σειρές online ή ακόμα και εκτός σύνδεσης μετά από download. Επιπλέον, για μεγαλύτερη άνεση, οι άνθρωποι τις Cosmote TV έχουν σχεδιάσει ένα νέο μίνιμαλ τηλεκοντρόλ στο οποίο θα υπάρχουν οι απολύτως απαραίτητες επιλογές. Έτσι ο χρήστης θα εναλλάσσεται από τα ντέρμπι της Λίβερπουλ, για παράδειγμα, σε μια σειρά που έχει μόλις ξεκινήσει σε ελάχιστο χρόνο. Επίσης, η υπηρεσία θα προφέρει σε ξεχωριστό κανάλι 4K περιεχόμενο όπου θα φιλοξενούνται επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα.

Η νέα πλατφόρμα θα είναι σύντομα διαθέσιμη με διαφορετικά πακέτα χρήσης, ενώ οι υφιστάμενοι συνδρομητές της Cosmote TV θα την αποκτήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2020. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αντίκτυπο αυτής της κίνησης, καθώς έχει την προοπτική να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά των συνδρομητικών καναλιών και ενδεχομένως, να φέρει εξοικειώσει ακόμα περισσότερο κόσμο με τις παροχές της «over the top» υπηρεσίας.

ΠΗΓΗ: ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ-ΑΠΕ

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα