Η ΑΥΓΗ του ΣΥΡΙΖΑ και τα… τσουρέκια

309
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis ΣΥΡΙΖΑ: Το μεγαλύτερο φιάσκο από συστάσεως ελληνικού κράτους Του Χάρη Παυλίδη
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τη σημασία της φράσης… «μας τα έκαναν τσουρέκια». Οι μη γνώστες την συνδέουν με το Πάσχα, ελάχιστοι είναι αυτοί, αλλά η συντριπτική πλειονότητα όταν την χρησιμοποιεί αναφέρεται σε εκείνους που μας… τα ζαλίζουν.

Αυτή την περίοδο αυτοί που μας τα… κάνουν τσουρέκια είναι η ΑΥΓΗ και οι… λοιπές δημοκρατικές εφημερίδες (για να θυμηθούμε το περίφημο ΠΑΣΟΚ με τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), που βλέπουν παντού σκάνδαλα και εκτός αυτού τον πρωθυπουργό να «κρύβεται».

Το tomanifesto.gr εγκαίρως είχε επισημάνει σε κύριο άρθρο του (Ο κορωνοϊός της Δημοκρατίας) ότι σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο άφαντος ΣΥΡΙΖΑ, θα αναζητήσει κάτι ώστε να κάνει αντιπολίτευση. Το βρήκε στο voucher των επιστημόνων, όπως και οι… λοιπές δημοκρατικές εφημερίδες, ώστε δίνοντας του διάσταση σκανδάλου αν πλήξει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

«Άφαντος» γράφει ο Βρούτσης, ο οποίος κάθε μέρα βγαίνει στα κανάλια, «κρύβεται» ο Μητσοτάκης που ο ίδιος έχει προγραμματίσει να μιλήσει στη βουλή. Και να σκεφθεί κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, το μπουλούκι δηλαδή που κυβερνούσε μαζί με τους ΑΝΕΛ για όσους δεν θυμούνται την Ελλάδα, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τώρα τρέχουν να σκουπίσουν τα δάκρυα των επιστημόνων και τότε τους είχαν ξεπατώσει στους φόρους.

Η ΑΥΓΗ του ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες, κατά δήλωσή τους προοδευτικές εφημερίδες, πήραν εργολαβία να μας… τα κάνουν τσουρέκια. Δεν τους έφθαναν 4 χρόνια και επιπλέον μισός χρόνος Βαρουφάκη, θέλουν άλλον έναν γύρο προκειμένου να μας πείσουν ότι έχουν… σοβαρευθεί και ότι ασκούν «υπεύθυνη» αντιπολίτευση. Αυτά να τα βλέπουν όσοι- μεταξύ αυτών και μερικοί νεοδημοκράτες που χαϊδεύουν τους πολάκηδες- θεωρούν ότι ο Τσίπρας είναι… σοβαρός πολιτικός. Εκείνος που θα… αναστήσει την σοσιαλδημοκρατία.

Πως το λέει το τραγούδι; Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες. Και να είστε βέβαιοι ότι θα το πουν όσο στην κυβέρνηση ξεχνούν τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι όσο κυβερνούσαν τη χώρα…

Ο ιός

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr