Η αβάσταχτη ελαφρότητα του ΜέΡΑ25

by Manifesto

Η κυβέρνηση επιτάσσει ιδιωτικές κλινικές, αλλά ο το κόμμα του Γιάνη με ένα ν δηλώνει ότι “παρακαλάει τους κλινικάρχες”. Τι να πει κανείς και τι να ομολογήσει για την “ελαφρότητα” τέτοιων ανακοινώσεων που κάνει το ΜέΡΑ25.

Σύμφωνα με τη λογική τους, η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει στην επίταξη των ΜΕΘ του ιδιωτικού τομέα στη Θεσσαλονίκη «χωρίς διαπραγματεύσεις και σκανδαλώδεις αποζημιώσεις». Ζητά δηλαδή από την κυβέρνηση να κάνει αυτό που ήδη έχει ξεκινήσει να κάνει.

Δυο τινά συμβαίνουν: είτε είναι ανενημέρωτοι, είτε έχουν επιλέξει να κάνουν τυφλή αντιπολίτευση. Κάτι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ ένα πράγμα.

Κατά τα λοιπά το κόμμα του Γιάνη ισχυρίζεται ότι «είτε είναι τόσο ανεύθυνη η διαχείριση από τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Κικίλια ή είναι εγκληματική εφαρμογή ιδεολογικών εμμονών και εξυπηρέτησης συμφερόντων. Ας μας πουν τι από τα δύο εξίσου εφιαλτικά σενάρια ισχύει, για να σταθμίσουν και οι πολίτες το μέγεθος και το είδος της ευθύνης».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα