Η Αττική Οδός κλείνει τα σημεία εξυπηρέτησης συνδρομητών

59
Κλείνουν τα σημεία εξυπηρέτησης συνδρομητών της Αττικής οδού, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με τις εταιρείες  «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.»
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:
«Οι εταιρείες «Αττική Οδός Α.Ε.» και «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2, σας ενημερώνουν ότι, μέχρι νεωτέρας, τα εννέα (9) Σημεία Εξυπηρέτησης Συνδρομητών στην Αττική Οδό και τα τρία (3) Σημεία Εξυπηρέτησης στον Αυτοκινητόδρομο Μορέα (Σπαθοβούνι, Νεστάνη, Καλαμάτα) θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό.
Για να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειαστείτε (π.χ. υπόλοιπο, λογαριασμοί, αλλαγή στοιχείων, κ.τλ.) μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210-66 82 222 ή ηλεκτρονικά με email στο customercare@attikesdiadromes.gr.
Οι πληρωμές και η ανανέωση του χρηματικού υπολοίπου του λογαριασμού σας μπορούν να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας συνδρομητών my e-PASS και στους Σταθμούς Διοδίων με τραπεζική κάρτα, με ανέπαφες, ιδανικά, συναλλαγές. Οι εγγραφές συνδρομητών και η χορήγηση πομποδεκτών έχουμε προνοήσει ώστε να εξυπηρετούνται στο πρώτο στάδιο τηλεφωνικά και ακολούθως μέσω courier.
Σας προτείνουμε να εγγραφείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα my e-PASS, εάν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο πλήθος υπηρεσιών που σας προσφέρουμε (υπόλοιπο, συναλλαγές, τιμολόγιο (e-Invoice), ιστορικό λογαριασμών, ανανεώσεις και πληρωμές μέσω καρτών VISA, MASTERCARD, AMEX, DINERS, κ.τλ.). Η διαδικασία είναι απλή: δηλώνετε το e-mail σας και κάνετε την εγγραφή σας μέσω του https://cs.attiki-odos.gr. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα χρειαστεί να γνωρίζετε και να καταχωρήσετε στη φόρμα εγγραφής μαζί με το email σας, τον κωδικό πελάτη / συνδρομητή, τον Α.Φ.Μ. σας και να δηλώσετε ένα user name της επιλογής σας.»
Στοιχεία Επικοινωνίας Εξυπηρέτησης Πελατών
Τηλέφωνο: 210 – 6682 222
Fax: 210 – 6682 240
E-mail: customercare@attikesdiadromes.gr
Ιστότοπος: https://cs.attiki-odos.gr
Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr