Η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην τροπολογία: Θα εξαντλήσουμε τα ένδικα μέσα

9

Ταχύτατη ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ στην υπερψήφιση, από τη Βουλή, της τροπολογίας με την οποία αλλάζουν οι ποινές για τις ποδοσφαιρικές ομάδες για θέματα όπως αυτά της πολυιδιοκτησίας και αντικαθίσταται ο υποβιβασμός από αφαίρεση βαθμών.

Σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει ότι η ρύθμιση της είναι παντελώς αδιάφορη και σημειώνει ότι «θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

Γι αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr