Η Ακριβοπούλου και η GPO του Θεοδωρικάκου

1190

Καλώς την… κι ας άργησε. Μας έλειψαν πολύ οι εμβριθείς αναλύσεις της και οι αποκαλύψεις της. Μα πάνω απ΄ όλα μας έλειψαν η “ψύχραιμη” ματιά της και η απαράμιλλη “αντικειμενικότητά” της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία μεγαλούργησε στα πλατό της ΕΡΤ, τα χρόνια της εθνοσωτηρίου κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

“Όταν ακόμη και η GPO του Θεοδωρικάκου σου λέει ότι μειώνεται η ψαλίδα ανάμεσα στην Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ, καταλαβαίνεις ότι ο (υ)ιός που ευθύνεται για την πανδημία της καταστολής όλων, δεν θα αντιμετωπιστεί με εμβόλιο ,αλλά με εμβολισμό” έγραψε, μεταξύ άλλων, η αντικειμενική – επαναλαμβάνουμε- και δαιμόνια ρεπόρτερ  στο facebook. Το γεγονός ότι καμία διαφορά δεν έχει μειωθεί, καθώς κι ότι η GPO δεν ανήκει εδώ και μερικά χρόνια στον Θεοδωρικάκο, μάλλον, είναι… λεπτομέρειες για την Κατερίνα.
Όπως… λεπτομέρειες ήταν και οι “αποκαλύψεις” που έκανε μαζί με τον Σωτήρη Καψιώχα (που χάθηκε αυτή ψυχή;) και την Γιάννα Παπαδάκου για τη σκευωρία Novartis τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ. Τι θυμόμαστε και μεις…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr