“Γλυκάθηκε… o Τράγκας στα σύκα”, θέλει και τα συκόφυλλα!

by Manifesto

“Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέσυρε σήμερα το απόγευμα, ακαριαία, την προσωπική φρουρά του γνωστού δημοσιογράφου και αρχηγού του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργου Τράγκα. Η εντολή που ήρθε από την Διεύθυνση Αστυνομίας στους δύο αστυνομικούς του, υποστηρίζει ότι δεν είναι πλέον προστατευόμενος στόχος” γράφει στην ιστοσελίδα του ο Γιώργος Τράγκας, για την απόφαση της ΕΛΑΣ να αποδεσμεύσει τους αστυνομικούς για τη συνοδευτική του ασφάλεια.

Μήπως ήρθε η ώρα, τελικά, για τον “θείο Γιώργο” των ερτζιανών, αντί να φωνασκεί και να “σερβίρει” θεωρίες συνομωσίας στο κοινό του, να βάλει το χεράκι του στη τσέπη του και να πληρώσει ο ίδιος για τη συνοδευτική του ασφάλεια. Εξάλλου, τόσες και τόσες εταιρείες security υπάρχουν στην Αττική που μπορεί να απευθυνθεί για να καλύψει τις ανάγκες του.
Αρκετά δεν έχουν πληρώσει οι Έλληνες φορολογούμενοι για να έχει ο Τράγκας αστυνομικούς (Κύριος οίδε πόσους και για πόσα χρόνια…) να τον φυλάνε; Έτσι κι αλλιώς πρόβλημα χρημάτων δεν έχει. Ο ίδιος εξάλλου έχει πει δημόσια ότι είναι πλούσιος. Οπότε, ιδού η Ρόδος, ιδού και οι εταιρείες security.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Γ. Τράγκα, αυτό είναι το έγγραφο της αστυνομίας:

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα