Γλυκά Νερά: Τι λένε οι συνήγοροι του συζυγοκτόνου- Δεν ζητούν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

by news

Στον 7ο όροφο, της ΓΑΔΑ, υπό φυσική και ηλεκτρονική παρακολούθηση για λόγους ασφαλείας, βρίσκεται ο καθ’ ομολογίαν του συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος θα απολογηθεί στον ανακριτή την ερχόμενη Τρίτη στις 10 το πρωί, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε για να απολογηθεί.

Ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος  τον επισκέφθηκε χθες βράδυ, δήλωσε ότι ο 33χρονος έχει αρχίσει πλέον να συνειδητοποιεί το μέγεθος της πράξης του. Όπως είπε, επιμένει ο ίδιος ότι δεν είχε προσχεδιάσει τον φόνο αλλά και να αποδίδει την ευθύνη στο θύμα, λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς της Καρολάιν εναντίον του, όπως επιμένει να ισχυρίζεται στους αστυνομικούς.

Μάλιστα ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε πως η τελευταία κουβέντα που είπε ο κατηγορούμενος κατά την διάρκεια της προανακριτικής έκθεσης, ήταν «συγγνώμη». Ο έτερος συνήγορός του Βασίλης Σπύρου υποστήριξε ότι έχει αποδεχθεί ό,τι έκανε και είναι καταρρακωμένος, ενώ είπε συγκεκριμένα: «Μου είπε ότι θέλει να τιμωρηθεί γι’ αυτά που έκανε» προσθέτοντας ότι ο πιλότος «λυτρώθηκε» με την ομολογία του φόνου. Όπως υποστήριξε ο συνήγορος, «ούτε κίνητρο υπήρχε ούτε προσχεδιασμένο ήταν», ενώ σημείωσε ότι τα ευρήματα των αστυνομικών, λόγου χάρη σε σχέση με την αφαίρεση της κάρτας από την κάμερα ασφαλείας, δείχνουν ότι «δεν τα είχε σχεδιάσει όλα αυτά».

«Έκανε 37 ημέρες να ομολογήσει, γιατί είχε μια θολή σκέψη στο μυαλό του, πώς να σώσει το παιδί του», υποστήριξε ο συνήγορος του κατηγορούμενου πιλότου, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

«Δεν ζητάμε καμία ψυχιατρική εξέταση και ούτε κάποια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», είπε ο συνήγορος του καθώς ως πιλότος ο 33χρονος περνά τακτικά από ψυχιάτρους για πραγματογνωμοσύνη.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα