Γλυκά Νερά: Ποια ήταν η αδικοχαμένη Καρολάιν

by news

Tα καλύτερα λόγια είχαν να λένε όσοι γνώριζαν την Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον συζυγό της στα Γλυκά Νερά. Η αδικοχαμένη κοπέλα μεγάλωσε στην Αλόννησο, στην οποία είχε μετακομίσει ο Βρετανός πατέρας της μετά την συνταξιοδότησή του, μαζί με τη Φιλιππινέζα σύζυγό του.

Ο πατέρας της είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από χρόνια για να εργαστεί ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας σε έργα φυσικού αερίου, και στη χώρα μας είναι που γνώρισε τη σύζυγό του. Αρχικά επισκέφθηκαν την Αλόννησο για διακοπές, αγάπησαν όμως τόσο το νησί που αποφάσισαν να γίνει ο μόνιμος τόπος κατοικίας τους μετά την συνταξιοδότηση του ενός εκ των δύο.

Στην Αλόννησο είναι που η Καρολάιν γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέσεις με το νησί καθώς η μητέρα του υπηρέτησε για χρόνια εκεί ως εκπαιδευτικός κι έτσι οι δύο νέοι γνωρίστηκαν από όταν η Καρολάιν ήταν ακόμη πολύ μικρή σε ηλικία.

Οι δεσμοί της οικογένειάς του μάλιστα με το όμορφο νησί των Σποράδων συνεχίστηκαν, καθώς απέκτησαν εκεί εξοχική κατοικία και το επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι. Έτσι η γνωριμία των δύο νέων εξελίχθηκε σε έρωτα, που οδήγησε στο γάμο τους πριν δύο χρόνια, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση της κόρης τους πριν από 11 μήνες.

Μια ευτυχία ωστόσο, που έμελλε να έχει πολύ μικρό ορίζοντα, καθώς τερματίστηκε με την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης κοπέλας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ μετά την είδηση της δολοφονίας της, ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, είχε περιγράψει την Καρολάιν ως ένα «γλυκύτατο πλάσμα, ένα υπέροχο νέο παιδί, γεμάτο ενέργεια που συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που γίνονταν στο νησί».

«Κανείς από όσους την γνωρίσαμε δεν έχει να θυμηθεί κάτι σκοτεινό ή έστω θαμπό από την Καρολάιν μας. Όλα πάνω της ήταν φως, γέλιο, όνειρα, δύναμη, αισιοδοξία, ομορφιά και λάμψη. Η Καρολάιν δεν ήταν απλά γεμάτη ζωή! Ήταν η ίδια η ζωή! Όμορφη μέσα και έξω, κέρδιζε τους αγώνες και τους ανθρώπους με την εξαιρετική της ποιότητα. Όλοι όσοι την γνωρίσαμε συμφωνούμε. Η Καρολάιν ήλθε σαν άγγελος, φώτισε τις ζωές των γύρων της και τώρα φεύγει. Κάπου εδώ γύρω νοιώθω να ακούγεται το γέλιο της Καρολάιν. Ο άγγελός μας γυρνά στον παράδεισό του. Καλό σου ταξίδι γλυκό μας παιδί!», είχε πει στον επικήδειό της η διευθύντρια του σχολείου που φοίτησε η Καρολάιν, Μερόπη Μαχαιρίδου.

Πηγή: ΕΡΤ Βόλου

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα