Γιατί ενοχλήθηκε ο Ζέρβας με τον Τσίπρα;

by To Manifesto

Ενοχλημένος με τον Αλέξη Τσίπρα ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και με το δίκιο του. Όχι τόσο γιατί περίμενε πάνω από μισή ώρα τον τέως, άλλωστε όφειλε να γνωρίζει ότι γενικώς ο Τσίπρας στήνει κόσμο στα ραντεβού του, αλλά γιατί η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι συναντήθηκε με τον Γιάννη Μπουτάρη και με εκπροσώπους της «Κίνησης Πολιτών για την προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς». Εν τω μεταξύ Κωνσταντίνος Ζέρβας περίμενε σε διαφορετικό χώρο του Μεγάρου Θεσσαλονίκης και αφού οι δύο τέως έκαναν κοινές δηλώσεις για το μετρό Θεσαλονίκης!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», κύκλοι του δημάρχου Θεσσαλονίκης χαρακτήρισαν “θεσμικό ατόπημα” την αγένεια του Τσίπρα, ενώ παράλληλα τόνιζαν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μονόπλευρη ενημέρωση για τον σταθμό Βενιζέλου. Όπως σημειώνουν, θα ήταν καλύτερο να υπήρχε ο χρόνος να ενημερωθεί και από τους δυο.

Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρχε έντονη ενόχληση από την πλευρά του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα, καθώς θεώρησε ότι μετά από κοινές δηλώσεις και την συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη, δεν γινόταν να μιλήσουν για το ίδιο θέμα, από την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας είχε σχηματίσει ήδη γνώμη και μάλιστα την δημοσιοποίησε.

Πάντως οι κακές γλώσσες στη Θεσσαλονίκη μιλάνε για καψώνι του τέως στον Κωνσταντίνο Ζέρβα με τη συνδρομή του άλλου τέως. Γι αυτό και αμέσως μετά την αντίδραση του δημάρχου εμφανίστηκε η άφαντη Νοτοπούλου για να… μαλώσει τον Ζέρβα.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα