“Για να κάνει ο Έκτορας τα μπάνια του, η μάνα του Αξαρλιάν έχασε τον γιο της…”

by Manifesto

“Για να κάνει ο Έκτορας τα μπάνια του, η μάνα του Αξαρλιάν έχασε τον γιο της…” σχολίασε στο twitter ο Νίκος Σωτηρόπουλος, αναφορικά με την προσπάθεια ορισμένων “αλληλέγγυων” του Κουφοντίνα να ξεχάσουμε τις 23 δολοφονίες της 17Ν και την “παράπλευρη απώλεια”, όπως είχε χαρακτηρίσει σε προκήρυξή της, η τρομοκρατική οργάνωση τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν.

https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/status/1368296773899456517

https://twitter.com/NIKSOTIROPOYLOS/status/1368520475626901507

ΥΓ. Η ξεφτίλα ορισμένων που λένε ότι “κακώς” έγινε προσαγωγή του Εκτορα Κουφοντίνα το Σάββατο το μεσημέρι στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας είναι άνευ προηγουμένου.

Για την ιστορία, σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 7 από τις 29 προσαγωγές που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας, κατά την διάρκεια πορείας υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα. Μεταξύ των ατόμων που αφέθηκαν ελευθέρα ήταν και ο γιος του, Έκτορας, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV.
Σε όλους επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και παράβαση του νόμου 285. Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκαν διώξεις για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, απόπειρα άσκησης σωματικής βλάβης και απείθεια.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα