Φωτιά και λάβρα ο Λιβάνιος για τον… κοτεράτο Τσίπρα

by Manifesto

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Λιβάνιος, για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ και για την δημοσιογραφική κάλυψη της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

«Κάποιος βλάξ, σκέτος βλάξ ή προβοκάτορας βλάξ, έβαλε αυτό το χαρτί που διαψεύστηκε από την πραγματικότητα. Οι εικόνες και το βίντεο έπαιξε στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ το Σάββατο και την Κυριακή» ανέφερε ο υπουργός για να επιστρέψει το γάντι στην αξιωματική αντιπολίτευση «δεν μου λέτε; Η φωτογραφία του κ. Τσίπρα στο κότερο έπαιξε στην ΕΡΤ; Χαμός γινόταν στα social media τότε. Υπήρξαν παραιτήσεις και καταγγελίες συνδικαλιστών επι ημερών σας ή όχι;» τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Αναφερόμενος στην κριτική για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία ο κ. Λιβάνιος σημείωσε  πως «στο πλαίσιο της αντιπολιτευτικής δραστηριότητας χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα. Έξω έχει τον μεγαλύτερο χιονιά της 15ετίας και μας ρωτάτε γιατί κλείσαμε την εθνική οδό. Αν την κρατούσαμε ανοικτή θα μας κατηγορούσατε για τα εγκλωβισμένα αυτοκίνητα. Να θυμηθούμε τις δικές σας ημέρες το 2017 που κρατήσατε ανοικτή την εθνική με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εκατοντάδες οδηγοί τους οποίους τους αφήσατε παγωμένους επί ώρες».

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα