Φορολογικές δηλώσεις 2020: Λήγει η προθεσμία- Πόσες έχουν υποβληθεί

38
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis 120 δόσεις: Τελευταία ευκαιρία για τα χρέη στην Εφορία

Αν και σε 15 ημέρες λήγει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων,ελάχιστοι είναι οι φορολογούμενοι που ολοκλήρωσαν τη διαδικασία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», 15 ημέρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων λιγότεροι από έναν στους τρεις φορολογούμενους υπέβαλαν δήλωση στην Εφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Την ίδια περίοδο πέρυσι είχαν υποβληθεί σχεδόν 3 εκατ. δηλώσεις σε σύνολο περίπου 6,5 εκατ. δηλώσεων που εκτιμάται ότι πρόκειται να υποβληθούν. Οι φορολογούμενοι περιμένουν την παράταση, η οποία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη τουλάχιστον έως τις 25 Ιουλίου. Ωστόσο μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, ο οποίος ειδικά φέτος θα εξοφληθεί σε 8 ίσες μηνιαίες δόσεις αντί για 3 μηνιαίες δόσεις. Όσοι μπορούν να πληρώσουν τον φόρο εφάπαξ θα κερδίσουν και έκπτωση 2%.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr