Φώφη Γεννηματά: Να λάμψει η αλήθεια για τη σκευωρία της Novartis

22
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Γεννηματά για Novartis: Αποδεικνύεται η λειτουργία ενός παραδικαστικού συστήματος

Να λάμψει όλη η αλήθεια και να λογοδοτήσουν όσοι εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν την σκευωρία της Novartis, ζητά με δήλωσή της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Η κυρία Γεννηματά επισημαίνει πως πρόκειται για «σκοτεινό σχέδιο σε βάρος πολιτικών προσώπων και δικών μας στελεχών» και ζητά «η υπόθεση αυτή να γίνει η αφετηρία, να θωρακίσουμε τους θεσμούς και ιδίως τη Δικαιοσύνη».

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά:
Απαιτούμε να λάμψει όλη η αλήθεια για τη σκευωρία της Novartis και να λογοδοτήσουν όσοι εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν αυτό το σκοτεινό σχέδιο σε βάρος πολιτικών προσώπων και δικών μας στελεχών.
Το αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου -χωρίς νέα στοιχεία- αποτελεί μία ακόμη σπασμωδική αντίδραση ενός υπόγειου αντι-δημοκρατικού συστήματος εξουσίας.
Πρέπει η υπόθεση αυτή να γίνει η αφετηρία, να θωρακίσουμε τους θεσμούς και ιδίως τη Δικαιοσύνη. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.