Εύσημα με… εμπειρία 74 ετών στον Μάκη Βορίδη!

95
Γραφείο Τύπου ΥΠΑΑΤ

Με έναν ιδιαίτερα εμφαντικό τρόπο στα «θετικά διαπιστευτήρια» του Μάκη Βορίδη, ως υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων ΣΕΑΜ),  Σάββας Μπαλουκτσής, στην ομιλία του στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου Εκμηχάνισης της ελληνικής γεωργίας.

«Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι αγρότης ή να έχει διατελέσει καθηγητής της Γεωπονικής για να κάνει σπουδαία πράγματα στο υπουργείο» είπε ο κ. Μπαλουκτσής

Για να προσθέσει με νόημα: «Αυτό που χρειάζεται είναι να έχει διορατικότητα, σωστούς συμβούλους, πολιτική βούληση και ικανό ειδικό πολιτικό βάρος για να κάνει αυτά που χρειάζεται ο πρωτογενής τομέας», φωτογραφίζοντας σαφώς τον κ. Βορίδη.

Και βέβαια τα εύσημα που απένειμε ο πρόεδρος του ΣΕΑΜ στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης έχουν ξεχωριστή αξία αφού ο Σύνδεσμος, ένας από τους παλαιότερους στην Ελλάδα, αριθμεί 74 ολόκληρα χρόνια ζωής με διαρκή προσπάθεια για ουσιαστικό εκσυγχρονισμό της ελληνικής γεωργίας.

Πάντως το καλό κλίμα στις σχέσεις του υπουργού με τον ΣΕΑΜ φάνηκε από την πρώτη συνάντηση που είχε ο Μάκης Βορίδης και ο αρμόδιος υφυπουργός, Κώστας Σκρέκας με τα μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου στις 20 Σεπτεμβρίου.

Και όλα δείχνουν, μετά και τις δηλώσεις του κ. Μπαλουκτσή, ότι τα δεδομένα για τον εκμηχάνιση της ελληνικής γεωργίας αλλάζουν θεαματικά και προς όφελος του Έλληνα παραγωγού.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr