Εύρηκα! Εύρηκα! Ο Τσίπρας ανακάλυψε και την Καρδίτσα και το βαμβάκι!

363

Στην προσπάθειά του να κρύψει(παλιά του τέχνη κόσκινο) κάτω από το χαλί της Κουμουνδούρου τα προβλήματα εσωστρέφειας(βλ. Τσακαλώτος, Παππάς, Τζάκρη και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις) που ταλανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. 

Με ψέματα, υπερβολές και μπόλικες δόσεις λαϊκισμού(αλλιώς τι Τσίπρας θα ήταν…) ασκεί κριτική(λέμε τώρα) στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, μετά το καταστροφικό πέρασμα του Ιανού από την Καρδίτσα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που… αυτοδιαφημίζεται ως πολιτικός που κάνει “σοβαρή” και “εποικοδομητική” κριτική( έτσι λέει ο ίδιος κάθε μέρα) επιτέθηκε, για ακόμη μια φορά, στην κυβέρνηση με ακραίο τρόπο.

Την κατηγορεί ότι δήθεν “ξέχασε” τους πλημμυροπαθείς όταν η αλήθεια είναι ότι στην Καρδίτσα υπουργοί, υφυπουργοί, υψηλόβαθμα στελέχη της κρατικής μηχανής και εκατοντάδες ειδικοί του Δημοσίου βρέθηκαν από τη πρώτη στιγμή και βρίσκονται και σήμερα: για καταγραφή των ζημιών, για επίλυση σημαντικών ζητημάτων, για διαχείριση θεμάτων που έχουν να κάνουν με την ανακούφιση των πληγέντων, για την άμεση βοήθεια με χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης και φυσικά για την ομαλή και γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί οι υποδομές σε πολλά σημεία του νομού. Κι αυτά είναι τα πρώτα, τα στοιχειώδη και αυτονόητα που έπρεπε να κάνει μια κυβέρνηση που σέβεται τους πολίτες και τον εαυτό της.

Ωστόσο, για να μην είμαστε άδικοι με τον κ. Τσίπρα, κρατάμε από το σημερινό περιβόλι ψεμάτων και υπερβολών που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τα εξής:

Πρώτον, βρήκε τον δρόμο για την Καρδίτσα, διότι εξ όσων θυμόμαστε μόνο προεκλογικά την ανακάλυπτε τη πόλη του θεσσαλικού κάμπου.
Δεύτερον, έμαθε τι είναι και πως είναι το βαμβάκι.

Συμπέρασμα: κάτι έμαθε ο κ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα.

3 ψέματα
Ακολουθεί ένα μικρό ξεδιάλεγμα από τα… φρέσκα ψεύδη του επικεφαλής της Κουμουνδούρου.
1. Χαρακτηρίζει “καθυστερημένη” την επίσκεψη του πρωθυπουργού. Για την ιστορία την Κυριακή το βράδυ είχε ολοκληρωθεί το κακό στην Καρδίτσα, την Τρίτη το πρωί ο πρωθυπουργός με σχέδιο, γενναία μέτρα και έχοντας μαζί του το μισό υπουργικό συμβούλιο πήγε στην Καρδίτσα. Αυτό στο μυαλό του Τσίπρα είναι καθυστέρηση.

2. Λέει ο αθεόφοβος στο σχόλιο του, ότι ο Μητσοτάκης “έκρυψε” τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και το Δήμαρχο της Καρδίτσας, όταν και οι δύο ήταν συνεχώς μαζί του και φυσικά συμμετείχαν στη σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο της Καρδίτσας. Επίσης ο Αγοραστός ήταν μαζί του και στην επίσκεψη που έκανε στο Μουζάκι.

(Αριστερά ο “κρυμμένος” Αγοραστός)
(Δίπλα στον πρωθυπουργό ο “κρυμμένος” περιφερειάρχης Θεσσαλίας)
(Δεξιά ο “κρυμμένος” δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλης Τσιάκος)

3. Τα βάζει ξανά μανά με τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία κατά τον ίδιο δεν καλύπτουν “επαρκώς” τα γεγονότα. Μάλλον… αρχισυντάκτης σε μέσο ενημέρωσης ήθελε να γίνει στη ζωή του και ουχί πολιτικός.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr