Εξυπναδούλες Τσακαλώτου για τα σχολικά γεύματα

by Manifesto

«Μένουν παιδιά χωρίς σχολικά γεύματα και ο λόγος, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, είναι ότι δεν έχει ακόμα υπογραφεί η νέα σύμβαση για την εκτέλεση του έργου» έγραψε στο facebook, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προσθέτοντας με το “κρύο χιούμορ” που τον διακρίνει ότι «με αυτό το δεδομένο, θα παρακαλούσα την ιεραρχία της Ορθόδοξης Εκκλησίας -που δεν μπορεί να μην ανησυχεί για το ότι μένουν οι μαθητές και οι μαθήτριες χωρίς γεύματα- να δώσει εντολή να μην απασχολούν οι ιερείς την κ. Κεραμέως, ή να φωτογραφίζονται μαζί της, μέχρι η τελευταία να καταφέρει να υπογράψει τις νέες συμβάσεις για τα σχολικά γεύματα που το επιτελικό κράτος δεν έχει καταφέρει εγκαίρως να δρομολογήσει» συνεχίζει.

Η αναφορά αυτή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση στους κόλπους της Εκκλησίας με τους κληρικούς να αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους μιας τέτοιας επίθεσης κατά της Εκκλησίας την οποία επιχειρεί να φέρει απέναντι στην κοινωνία.

«Πρόκειται για μνημείο αισχρότητας» σχολίασε στο orthodoxia.info ανώτατος εκκλησιαστικός αξιωματούχος.

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα