Έρχεται… τσουνάμι αποκαλύψεων για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ με Βρυώνη και Φουρθιώτη

by Manifesto

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Κι αυτό το δημώδες ρητό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξηγούμαστε: εδώ και μέρες τα συριζόπουλα και τα συριζοτρολ χαλάνε τον κόσμο για τον Φουρθιώτη και τις δήθεν σχέσεις του με την κυβέρνηση. (Σημείωση: η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έστειλε τον Φουρθιώτη στη Δικαιοσύνη… για τα περαιτέρω).

Μαθαίνουμε, ωστόσο, ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι αυτοί που είχαν σχέσεις με τον Μένιο και τον “καναλάρχη” Βρυώνη ήταν κάποιοι στενοί συνεργάτες του “πανμέγιστου” Αλ. Τσίπρα.

Μάλιστα ένας εξ αυτών φέρεται να είχε εκφράσει (το μακρινό 2017) ζωηρό ενδιαφέρον για τον τηλεοπτικό σταθμό του “καναλάρχη” Βρυώνη, στον οποίο σταθμό μεγαλούργησε ο Φουρθιώτης. Όχι φυσικά για να τον αγοράσει ο ίδιος, αλλά για να τον αποκτήσει φίλα προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρηματίας. Λες κι ο Βρυώνης δεν ήταν φίλος τους…
Πάντως έχει πλάκα να ισχυρίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ ότι “αγνοούσαν” την ύπαρξη Βρυώνη και του Μένιου Φουρθιώτη.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα