«Επίσημη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ, η φωνή του λαϊκισμού»

by MANIFESTO

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, με την πολιτική των ποταπών επιδιώξεων, πέτυχε να υπάρχουν Πανεπιστημιακές σχολές στις οποίες δεν εγγράφονται φοιτητές» σημειώνει σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη απαντώντας με τον τρόπο αυτό στα όσα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει.

«Το τραγικότερο όμως που κατάφερε, είναι να περνάνε φοιτητές, αλλά μεταξύ όσων εγγράφονται να αποφοιτούν περίπου το 60%. Συγκεκριμένα, το 58,9%, που είναι η 5η τελευταία επίδοση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου ο μέσος όρος αποφοίτησης από τα Πανεπιστήμια είναι 76,3% (Στοιχεία από το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος).

Δηλαδή: Με πολιτικάντικες πρακτικές και χωρίς καμία επίτευξη ανάπτυξης ή όποιας ακαδημαϊκής καλυτέρευσης, και σχολές κλείνουν εξαιτίας μη προσέλευσης και μη προτίμησης, και το επίπεδο σπουδών δεν ανέβηκε, και επιπλέον το 40% των φοιτητών δεν αποφοιτά!!! Όλα τα κατάφεραν…

Σήμερα λοιπόν που ξεκινάει το στοιχειώδες νοικοκύρεμα, με το σταμάτημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια με… λευκές κόλλες στις εξετάσεις, το επίσημο δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ καλεί για πισωγύρισμα!!!

Είναι δυνατόν;» διερωτάται η Διοικούσα Επιτροπή τονίζοντας πως η φωνή του λαϊκισμού είναι η επίσημη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα