Επικοινωνία Αυγενάκη-Λυσάνδρου για την παρουσία κόσμου στα ματς της Super League

by news

Επικοινωνία με τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την αποστολή από τον συνεταιρισμό του αιτήματος περί διεξαγωγής των υπόλοιπων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος με παρουσία ενός αριθμού φιλάθλων.

Ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι η Πολιτεία αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα (το οποίο υποβλήθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League), πάντοτε όμως σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ, της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, καθώς και με πιστή εφαρμογή από τις ΠΑΕ των πρωτοκόλλων που θα προκύψουν. Με αμοιβαία εμπιστοσύνη και ανάληψη των ευθυνών που αναλογούν σε κάθε εμπλεκόμενη πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τον κ. Λυσάνδρου να αποσταλεί άμεσα αναλυτικό υγειονομικό και επιχειρησιακό πρωτόκολλο από τη Super League, το οποίο θα είναι δεσμευτικό για την κάθε ΠΑΕ μέλος της, καθότι ως γηπεδούχος θα έχει την ευθύνη πλήρους τήρησής του, εφόσον φυσικά εγκριθεί από τις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές το αίτημα για παρουσία φιλάθλων.

Παράλληλα, ο κ. Αυγενάκης διαβίβασε -και ήδη επεξεργάζονται από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ- μέσω του συντονιστή της, Γιώργου Μαυρωτά, τα 17 σημεία εφαρμογής του σχεδίου παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες, που είχαν αποσταλεί σε προγενέστερο χρόνο.

Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των Υγειονομικών Επιτροπών (Υπουργείου Υγείας και ΓΓΑ) με τους εκπροσώπους της Super League. Σε κάθε περίπτωση, το «πράσινο φως» για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα θα πρέπει να δοθεί από τους επιστήμονες.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα