Ένα βήμα πριν την παραίτηση ο Παππάς

712
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΟ ανιστόρητος Νίκος Παππάς

Μετά το -προσεκτικό είναι η αλήθεια- άδειασμα του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Παππά το πολιτικό μέλλον του πρώην υπουργού αναμένεται σύντομο. 

Δεν το λέμε εμείς αλλά οι συντρόφοι του στην Κουμουνδούρου τα λένε. Και θέτουν την κόκκινη γραμμή: την γνησιότητα του ηχητικού Μιωνή. Τι μας λένε λοιπόν; Πως αν δεν είναι προϊόν κοπτοραπτική όπως υποστηρίζει ο πρώην υπουργός, τότε δεν έχει άλλη επιλογή από την παραίτηση.

Πρώτος το έθεσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο λόγος του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στο ΣΥΡΙΖΑ. Την σκυτάλλη τώρα πήρε ο Χρήστος Γιαννούλης ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει προσωπικές απόψεις.

Τι είπε μιλώντας στο Mega; Χαρακτήρισε την ανάληψη ευθύνης Παππά στο Πολιτικό Συμβούλιο «αρκετή» και τόνισε πως παραίτηση θα μπορούσε να προκληθεί σε περίπτωση αποδεδειγμένου ηχητικού υλικού. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που ακόμη δεν γνωρίζουμε, αφου το ηχητικό ελέγχεται ως προς την δόμησή του, από την οποία θα φανεί αν το υλικό είναι ενιαίο ή αν είναι αποτέλεσμα συρραφής, συμπλήρωσε.

Με άλλα λόγια – και όχι μισόλογα σαν τα δικά του- ο Νίκος Παππάς θα πρέπει να ετοιμάζει την παραίτησή του για να μην χάσει περισσότερο χρόνο…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr