Εμβολιασμοί: Τα εύσημα Τσακαλώτου στην κυβέρνηση κι ο κακός χαμός στην Κουμουνδούρου

by Manifesto

Δεν πίστευαν στ΄ αυτιά τους ο Τσίπρας και η ομάδα του, ακούγοντας, την Τετάρτη το βράδυ, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να δίνει, χωρίς κόμπλεξ και αστερίσκους, τα εύσημα στην κυβέρνηση για το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Λίγη ώρα αργότερα και με τα… “γαλλικά” να κυριαρχούν στο γραφείο του Τσίπρα, έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι “απαραίτητες συστάσεις” στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ για να τα… μαζέψει.

Πράγματι ο Τσακαλώτος τα “μάζεψε”, αλλά όπως εκείνος ήθελε κι όχι όπως του “υπέδειξαν” από το γραφείο του αρχηγού. Κι αυτό γιατί ο Τσακαλώτος δεν καταλαβαίνει, όπως λένε αυτοί που τον γνωρίζουν, από “υποδείξεις” και “συστάσεις”. Μαρξιστής γαρ.

Η “απολογία” Τσακαλώτου

Σε ανάρτησή του στο facebook, λίγη ώρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca που έκανε την Πέμπτη 10 Ιουνίου, έγραψε, μεταξύ άλλων, το εξής:
“Παρεμπιπτόντως στη χθεσινή εκδήλωση της νομαρχιακής Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπα ότι η ΝΔ δεν έχει κάνει τίποτα για τα νοσοκομεία, δεν έχει κάνει τίποτα για την πρωτοβάθμια υγεία δεν έχει προσλάβει γιατρούς. Και είπα ότι για να είμαστε αξιόπιστοι όταν λέμε αυτά δεν είναι κακό να πούμε το ότι η πλατφόρμα του εμβολιασμού δουλεύει καλά και ότι τα ραντεβού γίνονται στην ώρα τους. Από την αναπαραγωγή της είδησης καταλαβαίνω ότι η ΝΔ το αποδέχεται”. 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα