«Ελληνική Λύση», δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν

1719

Κάθε λύση γεννάει καινούρια προβλήματα, πόσο μάλλον όταν υπάρχει και… Ελληνική Λύση. Στην προκειμένη περίπτωση ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει φτιάξει ένα κόμμα για… δυνατούς λύτες, αφού κανείς δεν έχει καταλάβει πως καταφέρνει να θέτει εκτός κόμματος πολιτικούς που δεν ανήκουν στο κόμμα του. Τον ακούσαμε λοιπόν να λέει στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ότι όποιος ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος, θέτει εαυτόν αυτομάτως εκτός κόμματος!

«Κανείς από τους παλιούς δεν θα είναι υποψήφιος, δεν θέλω το παλιό να μπει στο κάδρο με το νέο», είπε, θέτοντας εκτός ψηφοδελτίων της Ελληνικής Λύσης το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θόδωρο Κατσανέβα. «Ουδέποτε δήλωσα προσωπικά ότι θα είμαι υποψήφιος με την Ελληνική Λύση. Και φυσικά δεν επιθυμώ να είμαι», ήρθε η απάντηση από τον Κατσανέβα. Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος Βελόπουλος με το τηλε-κόμμα του έχει μπερδέψει τα σκευάσματα με τους εν δυνάμει υποψηφίους. Ίσως αυτή να είναι η αιτία που «κόβει» απ’ τα ψηφοδέλτια όσους δεν θέλουν να είναι στα ψηφοδέλτια.

Εν προκειμένω έχουμε ένα κόμμα που αντί να λύνει προβλήματα τα δημιουργεί, αφού πρώτα τα αποφασίσει. Να είναι καλά το Άγιον Όρος και μια συγκεκριμένη Μονή και τα φυσικά σκευάσματα δια πάσαν νόσον και πάσα μαλακία.

Easy Writer