Εκτροφέας σκύλων: Τι είναι, τι προσφέρει και πού τον βρίσκουμε; (vid)

82
Pixabay

Θες σκύλο; Πολύ καλά. Η πρώτη λύση είναι το κοντινότερο καταφύγιο και όχι οι αγγελίες που υπάρχουν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο. Θα έχεις την ευκαιρία όχι απλά να διαλέξεις τον νέο σου σύντροφο για τα επόμενα πολλά χρόνια αλλά να βοηθήσεις και εκείνους που αφιερώνουν μεγάλο μέρος από την ζωή τους για την φροντίδα και προστασία των αδεσπότων.

Τι γίνεται όμως αν θες ένα καθαρόαιμο; Τα πράγματα είναι εξίσου απλά: απευθύνεσαι σε έναν από τους εκτροφείς σκύλων σκύλων της φυλής που επιθυμείς. Και πάλι όχι σε αγγελίες, όχι σε καταστήματα για πολλούς λόγους που δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν.

Αλλά, ποιος είναι εκτροφέας; Πώς τον αναγνωρίζουμε και τον εμπιστευόμαστε;

Για όλα αυτά απάντησε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις» ο πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Εκτροφέων Σκύλων Ελλάδος. Εξήγησε τι θα πρέπει να προσέξουμε, τι σημαίνει εκτροφή και διέψευσε αστικούς μύθους που επιβιώνουν δεκαετίες.

Δείτε το βίντεο

O Σύλλογος Ερασιτεχνών Εκτροφέων Σκύλων Ελλάδος στην ΕΡΤ

Τι είναι ερασιτέχνης εκτροφέας; Ποιος είναι ερασιτέχνης εκτροφέας; Τι θα πρέπει να προσέξουμε για να επιλέξουμε τον σωστό ερασιτέχνη εκτροφέα; Για αυτά και πολλά άλλα μιλήσαμε με την Χρύσα Παπασταύρου, τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και την Ειρήνη Κυρίτση στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ.

Gepostet von Σύλλογος Ερασιτεχνών Εκτροφέων Σκύλων Ελλάδας am Mittwoch, 8. Juli 2020

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr