Εκτός… γραμμής ο Ανδρουλάκης!

by MANIFESTO

Οι μάσκες που είχε παραγγείλει το κόμμα με τυπωμένο το λογότυπό του πάνω για τον εορτασμό της επετείου στο Ζάππειο εξαντλήθηκαν πριν καν φτάσουν στον χώρο της εκδήλωσης. Οσοι περνούσαν από τη Χαριλάου Τρικούπη έπαιρναν και μία. Οπότε έχουν κάνει και νέες παραγγελίες με δύο ειδών σχέδια. Ενα με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ σε άσπρο ή σε πράσινο και ένα με το λουλούδι του Κινήματος Αλλαγής.

Ωτακουστής μου στην εκδήλωση, μάλιστα, μου μετέφερε τις προβλέψεις του διευθυντή του κόμματος Νίκου Σαλαγιάννη για το είδος της μάσκας που θα φορούσαν οι διάφορες κατηγορίες συντρόφων. Οι ορίτζιναλ πασόκοι θα επέλεγαν τον ήλιο, ενώ οι μη προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ θα διάλεγαν το λουλούδι, υποστήριζε. Επεσε μέσα. Του το αναγνωρίζω γιατί εντόπισα σε φωτογραφικά στιγμιότυπα τους Γιώργο Καμίνη, Θόδωρο Μαργαρίτη και Γιώργο Μπουλμπασάκο με μάσκες με το logo του Κινήματος Αλλαγής. Ο μοναδικός εκτός κλίματος ήταν – σύμφωνα με πράκτορά μου εκεί – ο Νίκος Ανδρουλάκης που φόρεσε μία από τις μάσκες του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίες πωλούνται στα αρχαιολογικά μουσεία.

Από τον Μικροπολιτικό των Νέων

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα