Ο Αλέξης Τσίπρας και… νοικοκυραίος και ατρόμητος!

by To Manifesto

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε ερώτηση για τη Novartis και κυρίως για το πως θα αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο φάκελος που πάει στη βουλή έχει το όνομά του και το όνομα του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης απάντησε με το… καταλυτικό επιχείρημα: «Φωνάζει ο κλέφτης, αλλά δεν θα φοβηθεί ο νοικοκύρης»!

Προσπαθώντας να διατηρήσει το δήθεν χαλαρό ύφος συνέχισε να αναμασάει την ίδια καραμέλα λέγοντας επί λέξει: «Υπάρχει εισαγγελικό πόρισμα. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει για σκευωρία. Προκαλώ τον κ.Μητσοτάκη να κάνει ό,τι θέλει, εξεταστική, προανακριτική ακόμη και ειδικό δικαστήριο. Για να μάθει ο κόσμος ποια είναι η αλήθεια και ποια η σκευωρία»

Είναι προφανές ότι κάτι επιπλέον γνωρίζει ο Στέλιος Πέτσας για την κατάστασή του. Γιατί είναι βέβαιο ότι ο άνθρωπος είναι αλλού. Δεν μπορείς να λές «φωνάζει ο κλέφτης» όταν ψάχνουν όλοι για στοιχεία και στοιχεία δεν βρήκαν- διότι αν έβρισκαν τώρα δεν θα πήγαινε ο Τσίπρας στη βουλή με το ερώημα αν είναι σκευωρός- και από πάνω να εμφανίζεσαι ως νοικοκύρης που μάλιστα δεν φοβάται! Αυτό είναι το προφανές. Υπάρχει, όμως, και το εμφανές που στην περίπτωση του Τσίπρα βγάζει κυριολεκτικά μάτια. Ο άνθρωπος είναι παθολογικός ψεύτης. Διότι πιστεύει τα ψέματα που λέει κι αυτό πέραν από γραφικό το καθιστά και επικίνδυνο. Απομένει να δούμε πόσο νοικοκύρης θα είναι όταν θα ανοίξουν τα στόματα όλων εκείνων που είχαν «δασκαλέψει» για να δώσουν στοιχεία για… το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους».

Χ.Χ.

Σχετικα Αρθρα