Έκτακτη είδηση! Βρέθηκε ο Νίκος Παππάς…

5893

Σε λίγο θα ακούσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται πίσω από τη δήλωση του Πολάκη, ή ότι την υπαγόρευσε ο Μητσοτάκης και απλώς ο «αψύς» υπουργός την ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΕΡΤ (που αλλού), απέφυγε να καταδικάσει τη συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, υποστηρίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία «πηγαίνει από αντιπερισπασμό σε αντιπερισπασμό». Δηλαδή, το θέμα το κατασκεύασε η αντιπολίτευση και εν συνεχεία τα μίντια ανέλαβαν να προσδώσουν διαστάσεις που δεν είχε! Δηλαδή, ο Πολάκης έκανε πολιτική κριτική και συνεπώς αδίκως του ασκείται κριτική. Μετά από τέτοιες τοποθετήσεις το μόνο που μπορεί κανείς να σχολιάσει είναι ότι ο «Πολακισμός» αποτελεί το ανώτατο στάδιο του ευτελισμού.

… Απ’ το διάστημα

Ως Παππάς που είναι, αφού βρέθηκε στην αγαπημένη του ΕΡΤ με την αγαπημένη του δημοσιογράφο, άρχισε να… «θάβει». Πήρε, λοιπόν, το φτυάρι και άρχισε το σκάψιμο. Για τον Μαρινάκη ότι λέει ανακρίβειες, πως είναι υπόδικος, αλλά δεν μας είπε πόσες φορές τον έχει συναντήσει και σ’ αυτές τις συναντήσεις τι ζητούσε. Όπως δεν μας είπε ποιος συνέστησε δημοσιογράφους του Μαξίμου να γράφουν ανυπόγραφα στα έντυπα του Μαρινάκη. Μας είπε, όμως, ότι δεν θα κινηθεί δικαστικά κατά του εφοπλιστή. Γιατί άραγε; Είναι τόσο υπεράνω; Και αφού όλα αυτά τα έκανε «γαργάρα», συνεπικουρούμενος πνευματικά από την Ακριβοπούλου, ξεκίνησε να λέει ότι ο Μητσοτάκης είναι «πολυτραυματίας» και να πιπιλίζει τις καραμέλες του Πολάκη περί ΚΕΕΛΠΝΟ και Novartis. Τραγική περίπτωση. Μας θυμίζει τον εξωγήινο που ήρθε απ’ το διάστημα και ζήτησε να δει αμέσως τον υπέυθυνο…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr