Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης – Αναφορές για βόμβα

by news

Συναγερμός σήμενα στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης στη Γερμανία με τις αρχές να προχωρούν σε εκκένωση του χώρου χωρίς ωστόσο να έχει γίνει σαφής ο λόγος. 

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κυκλοφορήσει αναφορές για βόμβα, καθώς και για απειλή με όπλο.Ο τερματικός σταθμός 1 του Αεροδρομίου της Φρανκφούρτης, καθώς και ο περιφερειακός σιδηροδρομικός σταθμός του, έκλεισαν το Σάββατο το απόγευμα, καθώς η αστυνομική υπηρεσία του αεροδρομίου ξεκίνησε μια «επιχείρηση», χωρίς να προσδιοριστεί ακριβώς ο σκοπός της.

Η κρατική και ομοσπονδιακή αστυνομία συμμετέχουν επίσης στην επιχείρηση. Η αστυνομία του αεροδρομίου έγραψε αργότερα στο Twitter ότι ερευνούσαν μια εγκαταλελειμμένη αποσκευή, η οποία αποδείχτηκε ασφαλής.

Η αστυνομία προειδοποίησε τους επιβάτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες ασφάλειας του αεροδρομίου, ενώ οι Aρχές του αεροδρομίου προειδοποίησαν τους ταξιδιώτες για πιθανές καθυστερήσεις.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε γρήγορα στο διαδίκτυο φαίνεται να δείχνει έναν αστυνομικό να σημαδεύει με όπλο σε κάποιον που βρίσκεται στο έδαφος μέσα στον τερματικό σταθμό. Οι αρχές του αεροδρομίου, ωστόσο, απηύθυναν έκκληση στους πολίτες να μην αναρτούν βίντεο της επιχείρησης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα