Εκδήλωση με Κοτζιά, Γερουλάνο και Βούτση πυροδοτεί σενάρια

74

Πλήθος σεναρίων πυροδοτεί η εκδήλωση του «Πράττω», που προγραμματίζεται για τις 11 Νοεμβρίου και θα συζητήσουν για το μέλλον της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης ο επικεφαλής της Κίνησης Νίκος Κοτζιάς ο Παύλος Γερουλάνος και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης που παρεμβαίνει στο διάλογο που έχει ανοίξει για την μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το «Πράττω» στήριξε τον Παύλο Γερουλάνο για τον Δήμο της Αθήνας και ο Παύλος Γερουλάνος είναι από τα λίγα άτομα στο στενό περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου που είχε καταφέρει να διατηρήσει τις σχέσεις του με τον Νίκο Κοτζιά ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα οι δύο άνδρες συνέφαγαν.

Επίσης είναι γνωστό ότι ο Παύλος Γερουλάνος ζητά επίμονα την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ και την επαναφορά του πράσινου ήλιου, ενώ στο πλαίσιο του μετώπου που έχει ανοίξει με τη Φώφη Γεννηματά, ζητά, επίσης, συνέδριο και εκλογή ηγεσίας.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοτζιάς έχει υποστηρίξει εγκαίρως την προοπτική ενότητας και συμπόρευσης των προοδευτικών δυνάμεων.

Πηγή: parapolitika.gr

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr