ΕΙΟ: Συκοφάντης ο Μπουντούρης

281

Έχει χαθεί η μπάλα στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, αδειάζουν ακόμα και τον αθλητή και “μπροστάρη” τους στον προεκλογικό αγώνα για τις επερχόμενες εκλογές Ολυμπιονίκη Τάσο Μπουντούρη. O οποίος μάλιστα υπογράφει και σαν Πρόεδρος Παγκοσμίου Συλλόγου Ολυμπιονικών, σύλλογος ο οποίος δεν υπάρχει πια- υπήρξε κάποτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπουντούρης στο παρελθόν είχε προχωρήσει σε εξώδικα και δηλώσεις περι κακοδιαχείρισης για την ίδια – επί 29 χρόνια- διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Να θυμίσουμε λίγο το χρονικό: Ο Τάσος Μπουντούρης έστειλε μία επιστολή στα ΜΜΕ μέσα από την οποία εγκαλούσε όλους τους Ολυμπιονίκες της νεότερης ιστιοπλοϊκής περιόδου με χαρακτηρισμούς και προσβολές. Μεταξύ άλλων έγραψε:
“Μιτάκης, ο πιο ευνοημένος αθλητής, Εάν εγώ είχα στην διάθεσή μου τα μισά απ’ότι είχε αυτός, θα  έτρεχα σε όλες τις κατηγορίες και θα έπαιρνα το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο. Όσο για την πρόκριση που πήρε, να του θυμίσω πως κάποιοι “έφεραν” τον αγώνα στην Αθήνα, κάποιοι πίεσαν να γίνει η τελευταία κούρσα του αγώνα, αφού μέχρι εκείνη την στιγμή η Ελλάδα που εκπροσωπούσε έμενε εκτός πρόκρισης και κάποιοι άλλοι πίεσαν τον Ισπανό αθλητή να κάνει ένσταση για να πάρει έτσι η Ελλάδα την πρόκριση”.

Δήλωση στην οποία δηλώνει σαφώς ότι έγινε χειραγώγηση του αγώνα και κατάκτηση του Ολυμπιακού εισιτηρίου από τους διοικούντες για λογαριασμό του Μιτάκη.

Ο Μιτάκης λοιπόν στην συνέχεια με επιστολή του προς την ΕΙΟ ζητά να πάρει αυτή ξεκάθαρη θέση για τη δήλωση του τεράστιου μπροστάρη τους στον προεκλογικό αγώνα για τις επερχόμενες εκλογές, σχετικά με την χειραγώγηση του αγώνα.

Έτσι λοιπόν η ΕΙΟ με καθυστέρηση δυο εβδομάδων απαντά με μία σαφή επιστολή η οποία εμμέσως πλην σαφώς βγάζει τον “μπροστάρη” της Μπουρτούρη συκοφάντη.

Η διοίκηση της ΕΙΟ, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει για το σπίτι της αντί να είχε έστω και την τελευταία ώρα το φιλότιμο να παραιτηθεί στέλνει επιστολές στους πάντες ενώ με δελτίο τύπου εγκαλεί ακόμα και την κυβέρνηση.

Αυτές είναι κινήσεις πανικού μπροστά στην επερχόμενη ήττα των εκλογών. Ακόμα έχουν εσωτερικά προβλήματα με τους δελφίνους για τον υποψήφιο πρόεδρο απέναντι στον ισχυρό πια Γιάννη Παπαδημητρίου ο οποίος περιοδεύει  σε όλη την Ελλάδα, δείχνοντας ότι είναι ξεκάθαρα το φαβορί.

Συνημμένα ας θυμηθούμε τις καταγγελίες των αθλητών, βίντεο το οποίο μοιράστηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σε όλους τους βουλευτές στην Βουλή των Ελλήνων, όπου όπως είναι γνωστό στην συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε ο Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου  ο οποίος αφού εξέτασε το βίντεο και αξιολογώντας τα όσα ακούγονται μέσα σε αυτό και τα οποία προκάλεσαν αίσθηση στην κοινή γνώμη διέταξε προκαταρκτική εξέταση για τη διενέργεια σχηματισμού δικογραφίας κατά της διοίκησης της ΕΙΟ.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr