Είναι ο Τσίπρας ψεύτης;

by MANIFESTO

Τα τελευταία χρόνια οι συζητήσεις για το “πολιτικό φαινόμενο” που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας, στην πολιτική ζωή και στη δημόσια σφαίρα, γνώρισαν ιδιαίτερη άνθηση. 

Και ποιος ξέρει, μπορεί στο άμεσο μέλλον να γίνουν  και… συνέδρια με θέμα το πολιτικό ψέμα και τον λαϊκισμό που κουβαλούσε και διαφήμιζε( ως φλουριά Κωνσταντινάτα) ο Τσίπρας.  Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα δύο στοιχεία κάποτε “απογείωσαν” την καριέρα του, αλλά όπως όλα τα ωραία τελειώνουν έτσι κι αυτές οι “πολιτικές ομορφιές” του “άχαστου” και του “δεν χρωστάω σε κανέναν”, τέλειωσαν και κάηκαν στις εκλογές του 2019.

Ο “θιγμένος”

Θίχτηκε ο Τσίπρας γιατί ο πρωθυπουργός σχολίασε το… ταλέντο που έχει στο ψέμα.
Θίχτηκε ο Τσίπρας γιατί ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον αφόρητο λαϊκισμό που κουβαλάει.
Θίχτηκε ο Τσίπρας γιατί ο πρωθυπουργός τον ξεμπρόστιασε στη Βουλή (για ακόμη μια φορά) για τα χοντροκομμένα ψέματα που είπε (και εξακολουθεί να λέει) για την πανδημία, τα εμβόλια και τις ΜΕΘ.
Κι εμείς και η συντριπτική πλειονότητα του λαού που νομίζαμε ότι μ΄ αυτά τα “εφόδια” έκανε ο Τσίπρας πολιτική καριέρα…
Τουλάχιστον ο Βαρουφάκης μέσα στην πολιτική αφέλεια που τον δέρνει είπε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι είναι “περήφανος” για τις “σουρεαλιστικές” κοτσάνες που αμολάει-για όλα τα θέματα.
Συμπέρασμα: και αδιόρθωτος πολιτικός ψεύτης είναι και μέγας λαϊκιστής είναι, κι ας κάνει τον “θιγμένο”.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα