«Είμαι με τον Νίκο Παππά!»

243
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΜΕΝΑ να ακούσω τον Α. Τσίπρα, μετά τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για το «μαγαζί», τον White House και τον White Porscha. Και τον άκουσα να μιλά στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Τον άκουσα να επιτίθεται με μένος. Τον άκουσα να υβρίζει ξανά. Τον άκουσα να προσπαθεί να διχάσει πάλι. Τον άκουσα να προσπαθεί να συσπειρώσει, ό,τι έχει απομείνει από τις εκλογές του Ιουλίου 2019.

Γράφει ο ΦΟΝ ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ

Δεν τον άκουσα όμως, να αποπέμπει τον Ν. Παππά. Δεν τον άκουσα έστω να τον αποδοκιμάζει ή έστω να παίρνει καθαρές αποστάσεις από τις καταγγελλόμενες ενέργειες του δεξιού χεριού του. Αντιθέτως, τον άκουσα να τον αποθεώνει, ως μέλος της «διωκόμενης» ομάδας-κόμματος στον «πόλεμο λάσπης», που έχει εξαπολύσει το παλιό σύστημα».
ΚΑΤΟΠΙΝ τούτων πείστηκα 100%, ότι όχι μόνο τα ήξερε όλα, αλλά και τα ευλογούσε ΟΛΑ. Επιβεβαίωσε το προφανές. Το οποίο όμως, είναι απ αυτά που λες, καλύτερα να μην είναι αλήθεια. Αλλά, όπως φαίνεται, είναι. Επομένως, είναι άδικο-πολύ άδικο-να τα «λούζεται» όλα ο «διαχειριστής» και όχι ο ενορχηστρωτής- «βασικός μέτοχος»του «μαγαζιού».
ΠΡΟΦΑΝΩΣ μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, το πήρε ΟΛΟ επάνω του. Μένει τώρα να αποδειχθεί, αν η εν εξελίξει δικαστική έρευνα για το παρακράτος του 2015-2019, εντοπίσει και ποινικές ευθύνες. Οι προφανείς πολιτικές ευθύνες, ουσιαστικά α ελήφθησαν σήμερα στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Κι όσοι χειροκροτούσαν ενθουσιωδώς από κάτω, έγιναν κανονικοί συνένοχοι.
Ο Ν.ΠΑΠΠΑΣ είναι εξίσου προφανές, ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Και μάλιστα η αλαζονεία του και η απροσεξία του τον έχουν αφήσει και προσωπικά εκτεθειμένο. Όμως, είναι άδικο, να ζητούνται όλες οι ευθύνες από τον Ν. Παππά. Γι αυτό δηλώνω ευθέως, ότι «είμαι με τον Ν. Παππά»!

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr