Πολλές ελληνικές συμμετοχές στην έκθεση ιδιωτικής ετικέτας

27

Είκοσι και πλέον ελληνικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στην μεγαλύτερη έκθεση ιδιωτικής ετικέτας της Ευρώπης. H PLMA πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 22 Μαΐου 2019 στο ‘Αμστερνταμ της Ολλανδίας και την επισκέφτηκαν περισσότεροι από 15.500 αγοραστές από 110 χώρες και φιλοξένησε συνολικά 2.500 εκθέτες από 60 και πλέον χώρες.

Η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE οργάνωσε τη συμμετοχή εταιρειών του κλάδου τροφίμων και ποτών, όπως: ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΕ – ΧΑΛΒΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ, ΧΗΤΟΣ ΑΕ – ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΕΕ – ΟΥΖΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ, QUARTET ΑΕ – GOLDEN BREAK, ΕΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ – REA COOP, EUPHORIA SECRETS, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΕ – PETIT DEJEUNER, TERRA CRETA ΑΕ, ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΑΕΒΕ – ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ, ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ, CRETAN OLIVE MILL – ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΜΠΑΝΤΑΚΗ ΑΕΒΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΑΕ – ΕΖΑ, ΝΕΟΓΑΛ ΑΕΒΕ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΙΚΕ, ΒΑΜΒΑΛΗΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕΒΕ κ.ά..

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, ξεχώρισαν τα γαλακτοκομικά και το τυρί, τα μπισκότα, το ελαιόλαδο, οι ξηροί καρποί, τα δημητριακά, οι μπάρες δημητριακών, το παστέλι, οι πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, οι βρεφικές τροφές, τα γλυκίσματα, οι γκοφρέτες, ο χαλβάς και τα προϊόντα από ταχίνι, οι μπύρες και το τσίπουρο κ.ά..

Στο μεταξύ, η ελληνική συμμετοχή δεν έλειψε και από τον κλάδο του Non Food με τις εταιρείες MEDITERRANEAN COSMETICS και QTI HELLAS, που παρουσίασαν προϊόντα όπως καλλυντικά, εντομοκτόνα και γκαζάκια διαφόρων οικολογικών χρήσεων.

«To ενδιαφέρον για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας παραμένει σταθερά αυξημένο τα τελευταία χρόνια και γι’ αυτό η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει επενδύσει στην διοργάνωση εκθέσεων ιδιωτικής ετικέτας. Επόμενες μεγάλες διοργανώσεις στον κόσμο της ιδιωτικής ετικέτας, είναι η PLMA Chicago η οποία θα πραγματοποιηθεί 15 – 17 Νοέμβριου 2019 στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και η PLMA Shanghai στις 10-12 Δεκεμβρίου 2019 στη Σανγκάη, Κίνα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr