Εγκρίθηκαν προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

11
Εγκρίθηκαν προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας γνωστοποιεί ότι «συνεχίζονται οι προσλήψεις σε ιατρικό προσωπικό».

Η ανακοίνωση της διοίκησης έρχεται μία ημέρα αφότου δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο και τα ηλεκτρονικά Μέσα, η επιστολή προς το υπουργείο Υγείας της προέδρου του Σωματείου Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Ν. Μεσσηνίας, Έφης Γεωργιοπούλου, για το έλλειμμα σε ιατρικό προσωπικό, με συνέπεια την οριακή λειτουργία του Νοσοκομείου Μεσσηνίας.

Όσον αφορά το χθεσινό δελτίο του Νοσοκομείου, αναφέρει ότι «το Νοσοκομείο Καλαμάτας προχωρά στην πρόσληψη πέντε ακόμη νέων επικουρικών ιατρών διετούς σύμβασης για την κάλυψη των αναγκών του».

Συγκεκριμένα, «εγκρίθηκε η πρόσληψη τριών επικουρικών ιατρών ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής, Χειρουργικής και Καρδιολογίας εκ των οποίων ήδη ένας ιατρός ακτινολόγος και ένας ιατρός χειρουργός έχουν αναλάβει υπηρεσία», ενώ «τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η έγκριση πρόσληψης ακόμα δύο επικουρικών ιατρών ειδικότητας Παθολογίας και Χειρουργικής”.

Και η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση ότι «οι διορισμοί των ανωτέρω ιατρών θα βαρύνουν τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του νοσηλευτικού ιδρύματος».

(Πηγή eleftheriaonline.gr)