Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ας μαζέψει κάποιος τον Μπαλάσκα

by MANIFESTO

Την μνήμη της αδικοχαμένης Καρολάιν η οποία όπως αποδείχθηκε κατέληξε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της συζύγου αφήνοντας ορφανό το μωρό της προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο ο Σταύρος Μπαλάσκας. Ο συνδικαλιστής αστυνομικός με μια αψυχολόγητη δήλωσή του ακυρώνει και την μεθοδική δουλειά των συναδέλφων του οι οποίοι ξετύλιξαν το κουβάρι αυτής της υπόθεσης.

Μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε «βλάκα» τον πιλότο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά καθώς όπως είπε αν είχε πάρει αμέσως την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της συζύγου του είπε ότι «είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

 

«Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν «βρασμό ψυχής» και «πρότερο έντιμο βίο», ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε – έξι χρόνια φυλακή είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να τονίζουν πως με τη δήλωση αυτή δίνει οδηγίες σε μελλοντικούς δολοφόνους ώστε να γλυτώσουν από τις βαριές ποινές, ανάλογες των πράξεών τους.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα