«ΕφΣυν»: Ο Τσίπρας θα βγάλει εκτός ψηφοδελτίων όποιον σπάσει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

363
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseisΑπό τον Alpha… στον ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Παπανώτας

Τελεσίγραφο έστειλε στους βουλευτές του που σπάνε το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ ο Αλέξης Τσίπρας, απειλώντας τους ότι όποιος συμμετάσχει σε εκπομπές του καναλιού τίθεται αυτομάτως εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών», με αφορμή την οργή που υπήρξε στην Κουμουνδούρου, από την απόφαση δύο βουλευτών του κόμματος- του Δημήτρη Σεβαστάκη και του Σάκη Παπαδόπουλου- να σπάσουν το εμπάργκο και να συμμετάσχουν στις εκπομπές του καναλιού.

Οι δύο βουλευτές μάλιστα φαίνεται ότι προειδοποιήθηκαν αρμοδίως, ότι αν το επαναλάβουν θα τεθούν εκτός κόμματος η εκτός ψηφοδελτίων.

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» σημειώνει σήμερα ότι στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Παρασκευή, στο “κρούσμα απειθαρχίας” των δυο βουλευτών αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο και αποτελούσε την τελευταία προειδοποίηση ότι όποιος αγνοεί την απόφαση αυτή, θέτει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.