Δυσφορία Μαξίμου για Κωτσό και Κοτρωνιά

823
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αδιάβαστοι πιάστηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σε Καρδίτσα και Φθιώτιδα, Γιώργος Κωτσός και Γιώργος Κοτρωνιάς, αντίστοιχα. Οι δύο τους μάλλον φοβήθηκαν πως θα τους κλέψει το ΚΙΝΑΛ τη δόξα στο ακροατήριο των δικηγόρων και με παρέμβασή τους ζήτησαν να καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ στους δικηγόρους.

Η Φώφη Γεννηματά έθεσε το θέμα των 800 ευρώ επιπρόσθετα των 600 που έλαβαν οι δικηγόροι και οι Κωτσός και Κοτρωνιάς έσπευσαν να στηρίξουν με τον τρόπο τους το αίτημα της Χαριλάου Τρικούπη. Συγκεκριμμένα ο Γ. Κωτσός με αναφορά προς τους Σταϊκούρα και Τσιάρα ζητά να καταβληθεί το επίδομα ενώ ο Γ. Κοτρωνιάς έστειλε επιστολή επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Θ. Σκυλακάκη και τον Υπουργό Εργασίας κ. Ι. Βρούτση, επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υφυπουργό Δημοσιονομικής Πολιτικής Θ. Σκυλακάκη και τον Υπουργό Εργασίας κ. Ι. Βρούτση.

Κάτι όμως διέφυγε και στους δύο: για αρχή την αρμοδιότητα δεν την έχει κανένας από εκείνους στους οποίους απευθύνθηκαν. Για κακή τους τύχη η αρμοδιότητα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ακόμα και αυτό βέβαια να μην γνώριζαν το γεγονός πως έβαλαν το κάδρο ο ένας τον υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα και ο άλλος τον Εργασάις Ι. Βρούτση δείχνει την επιπολαιότητα με την οποία κινήθηκαν.

Σε κάθε περίπτωση οι δύο «ενημερώσεις» έφτασαν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και η δυσφορία είναι έκδηλη…

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr