Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου: Εφαρμογή για την στήριξη των αδύναμων

34
Pixabay

Τη χρήση της τεχνολογίας, στην υπηρεσία των αδύναμων κι ευπαθών ομάδων της ευρύτερης περιοχής της Ραφήνας και του Πικερμίου, προσφέρει μέσω ειδικής εφαρμογής ο δήμος ώστε οποιοσδήποτε έχει ανάγκη από μετακίνηση, φάρμακα, φαγητό κ.α. να μπορεί να επικοινωνεί και να εξυπηρετείτε. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, μιλώντας στο irafina.gr, ανέφερε πως “ήδη έχουν κατεβάσει την εφαρμογή περισσότεροι από 500 συμπολίτες μας” και προτρέπει όλους τους δημότες και κατοίκους της Ραφήνας και του Πικερμίου, να κατεβάσουν και να ενεργοποιήσουν την εφαρμογή.

Τα βήματα που μπορεί ο κάθε πολίτης να ακολουθήσει για να μπορεί να λαμβάνει τα μηνύματα και τις έκτακτες ειδοποιήσεις είναι απλά και είναι τα εξής: Για κινητά Android μπαίνει στο GOOGLE PLAY (PLAY STORE). Πληκτρολογεί στην αναζήτηση Gi-Polis. «Κλικάρει» την εφαρμογή εδώ και πατά εγκατάσταση.

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή ζητά «Άνοιγμα» και από τις ρυθμίσεις (το κάτω δεξιά «γρανάζι» ) επιλέγει το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου από το πεδίο «Επιλέξτε Δήμους». Πατά «Αποθήκευση» και πλέον μπορεί να λαμβάνει κάθε έκτακτη ενημέρωση, ειδοποίηση από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και από τους χρήστες συσκευών iOS μές του App Store.

 

 

Πηγή: irafina.gr

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr