Διημερίδα του ΕΚΔΔΑ για την οργάνωση του αθλητισμού στην περίοδο μετά την πανδημία

19

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης άνοιξε και πάλι σήμερα 2 Ιουλίου 2020, τις πύλες του, διοργανώνοντας την πρώτη δια ζώσης εκδήλωση στη μετά – covid εποχή.

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΕΚΔΔΑ, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, υλοποιεί την διημερίδα με τίτλο: «Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Προγραμμάτων & Υποδομών Μετά την Περίοδο της Πανδημίας». Την εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτάς, η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Α. Γκίκα, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθ. Κατσής, ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Π. Αλεξόπουλος, καθηγητές και στελέχη αθλητικών φορέων.

Την έναρξη των εργασιών της διημερίδας κήρυξε ο Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ κ. Διονύσιος Κυριακόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι ο φορέας κατά τη διάρκεια της πανδημίας επέδειξε τα απαιτούμενα αντανακλαστικά και παρείχε εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Ο κ. Κυριακόπουλος υπογράμμισε ότι το ΕΚΔΔΑ, μέσα από εκδηλώσεις σαν τη σημερινή, επιστρέφει με σταθερά και μεθοδικά βήματα στη νέα κανονικότητα. Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η διημερίδα θα αποτελέσει το έναυσμα για έναν γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο στα ζητήματα του αθλητισμού.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκος, στο χαιρετισμό του, σημείωσε ότι η χώρα μας απέδειξε ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης μπορεί να λειτουργεί οργανωμένα και αποτελεσματικά. Ότι μπορεί να αποτελεί παράδειγμα για όλο τον πλανήτη και όχι το «μαύρο πρόβατο», όπως συνέβαινε κατά το παρελθόν. Επιπλέον τόνισε τη σημασία της άθλησης σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες της διημερίδας.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr